Kooiaap transport

Afgeleverd tot op precies de locatie die de boer wenst.

Kooiaap transport of huiftransport is ideaal om mengvoeders, poeders en grondstoffen als zakgoed te vervoeren. De kooiaap maakt het eenvoudig mogelijk om de goederen op de eindbestemming af te leveren op een locatie waar een heftruck niet kan komen.

De kooiaap is in feite een meeneem-heftruck. Hiermee kunnen we zelfstandig laden en lossen op de locatie die de ontvanger wenst. Past de pallet door de deur bij de schuur of loods? Dan kan de handkooiaap in het huiftransport/kooiaap transport er ook door, want die is nooit breder dan de pallet. Dus hoeft de  ontvanger zelf niets te doen, komt de lading daar waar hij die exact wil hebben.   Zo wordt hij compleet ontzorgd door  onze chauffeur.

Kooiaap transport/huiftransport: geschikt voor allerlei variaties en hoeveelheden
Kooiaap transport/huiftransport is ideaal voor mengvoeders, poeders en grondstoffen in allerlei vormen en hoeveelheden. Allerlei variaties en hoeveelheden zijn in één keer mee te nemen met huiftransport/kooiaap transport. Uiteraard werkend vanuit HBT Transport onder de GMP+ certificering.

Heeft u interesse?
Neemt u dan gerust contact op. Wij nemen graag de verschillende mogelijkheden en overige logistieke diensten van HBT Transport met u door.

Interesse?


Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw transportklus(sen)!

Prijsaanvraag