Walkingfloor transport

Veilig vervoerd, makkelijk ontladen.

Met deze opleggers met ‘wandelende vloer’ laadt en lost HBT Transport grote volumes horizontaal waar dat niet kan met een klassieke kipper. Walkingfloor transport gebeurt in een dubbele beweging: de latten van de laadvloer schuiven naar achteren terwijl een mobiele wand de lading naar buiten duwt.

HBT Transport zet walkingfloor transport in voor het transport van losgestorte goederen door geheel Europa. Feitelijk kan elk soort goederen hierin vanaf de bovenkant gestort worden. Onze medewerkers beschikken over een ruime vakkennis en staan garant voor een goede en deskundige afwikkeling van uw transport. Ook is walkingfloor transport ideaal inzetbaar voor kostbare en hoogwaardige ladingen omdat deze oplegger alleen vanaf de hoge bovenzijde is te openen, en dus niet door messteken in het zeildoek aan de zijkanten.

Walkingfloor transport: Ook geschikt voor waardevolle goederen
Ook kunt u met walkingfloor transport uw waardevolle goederen er veilig in laten staan voor bijvoorbeeld een weekendopslag op het beveiligde terrein van HBT Transport. Met dit walkingfloor transport maakt HBT Transport haar veelzijdige dienstenpakket voor de agrarische sector compleet.

Heeft u interesse?
Neemt u dan gerust contact op. Wij nemen graag de verschillende mogelijkheden en overige logistieke diensten van HBT Transport met u door.

Interesse?


Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw transportklus(sen)!

Prijsaanvraag