Ons bedrijf

Agrarisch transport bij HBT Transport: de directe route naar eersteklas agrarische kwaliteit

HBT Transport past haar wagenpark voor agrarisch transport continu duurzaam aan. Onze trekkers stellen wij samen uit een mix van meerdere merken om zo optimaal van duurzame technieken te kunnen profiteren. Uiteraard rijden we momenteel voor agrarisch transport alleen met de milieubesparende Euro 5 en Euro 6 motoren. Zodra nieuwe innovaties zich voordoen, wegen wij deze direct op hun duurzame relevantie.

Mengvoederindustrie: veiligheid voorop

Hoe goed en snel onze klantgerichtheid en logistieke dienstverlening voor onder andere de mengvoederindustrie ook zijn: veiligheid staat áltijd voorop. In onze visie mag deze nooit wijken, onder geen enkele omstandigheid. Geen loos voornemen, maar concreet verankerd in alle geledingen en processen van onze organisatie. U ontdekt hier alle details.

Doordacht in diensten

De markt verandert en daar gaan wij in mee. We willen groeien en daarom timmeren we met ambitie aan de weg op basis van een juiste mix van logistieke diensten. Het is onze ultieme missie om de transportuitdaging van onze klant te realiseren. Op basis van korte lijnen, klantvriendelijkheid en superieure servicegerichtheid.

GMP+: alle relevante certificeringen goed op orde

Uiteraard hebben wij zoveel mogelijk processen in onze organisatie officieel geborgd. HBT Transport is lid van brancheorganisatie Transport en Logistiek Nederland. Bovendien zijn wij GMP+ gecertificeerd. Dit betekent dat wij transporten voor levensmiddelen- en diervoederindustrie op een veilige, kwalitatieve en verantwoorde manier uitvoeren. Daardoor worden alle processen zoals orderinvoer, ritvolgorde en reiniging volgens bijbehorende protocollen van GMP+ uitgevoerd. Eveneens beschikken alle chauffeurs vanuit Code 95 over de VCA certificering.

Veevoedertransport: sterk in samenwerken

Wij rijden vanuit HBT Transport voor 80% voor eigen opdrachtgevers en 20% in collegiale samenwerking met andere vervoerders voor veevoedertransport. Vanuit onze open en flexibele houding staan we altijd open voor samenwerking binnen de logistieke keten. Een opstelling die past bij de doorgroei in de logistieke sector naar een netwerkomgeving waarin alle schakels in de bedrijfskolom voor veevoedertransport van elkaars sterke punten gebruik maken. Kortom, HBT Transport is een open organisatie die altijd op zoek is naar efficiënte koppelingen tussen opdrachtgever, transporteur en afnemer.

Beter presteren door direct communiceren

Centraal in al onze dienstverlening staat een snelle en correcte communicatie met zowel opdrachtgevers als eindklanten. Op al uw vragen antwoorden wij snel vanuit de eerste lijn. En bij afwijkingen sturen wij adequaat bij. Zodat wij altijd waarmaken wat is beloofd. Ook na afloop kunnen wij u van alle relevante informatie voorzien vanuit ritten- en vrachtdossiers. Kortom, beter presteren door direct communiceren.

Dedicated opleggers bespreekbaar

Als u dat wenst, kan HBT Transport een oplegger dedicated voor u voorzien van uw huisstijl. Een stuk extra promotie voor uw organisatie op de weg. Eveneens bestaat de mogelijkheid tot het voorzien van verwisselbare reclameborden op de zijkant van de oplegger van uw logo en bedrijfsnaam. Overlegt u gerust over de mogelijkheden.

Continuïteit geborgd door eigen onderhoud

Onze bedrijfscontinuïteit borgt úw transportzekerheid. Dus voeren we al het onderhoud aan onze waardevolle opleggers in eigen beheer en met eigen vakspecialisten uit. Voor onze trekkers brengen wij het onderhoud onder bij de erkende merkdealers.

Het team van HBT Transport

Hoe veelzijdig en professioneel het rijdend materieel van HBT Transport ook is: het zijn onze chauffeurs en ondersteunende medewerkers die écht het verschil maken. Stuk voor stuk ervaren, goed opgeleide, veiligheidsbewuste en klantvriendelijke vakmensen. Nederlandse rijders met een agrarische achtergrond en werkhouding die onze agrarische afnemers herkennen en waarderen. Vaak hebben onze chauffeurs en back office medewerkers lange en loyale verbintenissen met het familiebedrijf HBT Transport. Chauffeurs nemen we pas aan na een grondige sollicitatieprocedure waarbij we hoge eisen stellen aan de match tussen hun expertise en ons agrarisch vakgebied.

Vrijblijvende prijsaanvraag


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij wel!

Prijsaanvraag