Over HBT

Volledig gecertificeerd agrarisch vervoerder

HBT Transport maakt met veevoedertransport het verschil met nationaal en internationaal bulk- en speciaaltransport binnen de hoogwaardige en streng gecontroleerde niche van rundveewaardig vervoer. We kennen van veevoedertransport de regels, passen die toe, zijn GMP+ gecertificeerd en laten alleen volleerde en VCA-erkende chauffeurs met uw lading op pad gaan.

Professionele passie voor perfect passende logistieke oplossingen

Vervoersbedrijf voor agrarisch transport HBT Transport hanteert de visie dat wat je doet, maar op één manier kan: de allerbeste. Dus wat we doen, doen we met een ongekende passie en toewijding. Op elke logistieke vraag die past binnen de logistieke oplossingen die wij aanbieden, is ons standaardantwoord: ja. Niet uit roekeloosheid, maar vanuit de decennialange ervaring dat we altijd een perfect passende logistieke oplossing vinden. We doen dus als vervoersbedrijf voor agrarisch transport wat we toezeggen. Al ons logistiek handelen staat in het teken om de uitdaging van onze klant waar te maken.

Transportbedrijf HBT Transport: uw alerte ambassadeur bij uw agrarische eindklanten

We zijn beduidend meer dan een transportbedrijf. We vertegenwoordigen onze opdrachtgevers op het erf van zijn klant. Die klant volgen wij conform afspraak op, hoeft nergens mee te helpen en wordt tot en met de laatste fase van het los- en stortproces door HBT Transport ontzorgd. Zijn huisregels op het erf, zijn onze strikte instructies.

De kernwaarden van een 24/7 betrokken familiebedrijf

Onze collegiale houding zorgt voor de unieke sfeer zoals die hoort bij een familiebedrijf in veevoedertransport, met inmiddels al de tweede generatie aan het roer. Daarin gaan we heel erg ver, zowel voor de klant als voor de collega’s. We staan heel dicht bij onze klanten. Dus doen wat met veevoedertransport altijd tot ver achter de komma wat we hebben beloofd en komen we na wat is afgesproken. U mag ons eraan houden. 24/7 en overal in Europa.

HBT Transport: efficiënt op weg in heel Europa

HBT Transport heeft 50 medewerkers in dienst. Er rijden 40 wagens door Europa met de naam ‘HBT Transport Uddel’ op de auto. U kunt ons dus overal tegenkomen. We rijden veel op het buitenland: 70% buitenland en 30% binnenland. HBT Transport is zowel binnen Nederland als binnen andere landen in Europa voortdurend onderweg met ladingen heen en zoveel mogelijk ladingen terug. Vooral rijden we transport naar België en transport naar Frankrijk. Ook schakelt u ons efficiënt in voor transport naar Duitsland. Kortom, efficiënt op weg door heel Europa met úw kostbare agrarische lading.

Kennismaken?


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij wel!

Contact