Sluiskippers

Gecombineerd dus nóg beter gepresteerd.

Sluiskippers zijn gecombineerde opleggers en worden door HBT Transport ingezet voor zowel het transport van grondstoffen voor de veevoederindustrie als het blazen van veevoeders in een silo. Bent u benieuwd naar onze sluiskippers?

De sluiskippers van HBT Transport, met maar liefst 7 compartimenten, vervoeren grondstoffen voor de agrarische sector en bieden de mogelijkheid om in één moeite door silo’s te vullen. Een sluiskipper kan het product eveneens blazen in een silo bij de klant. Doordat de bovenkant open kan, is terugladen ook eenvoudig uit te voeren. Na het wegbrengen van deze grondstoffen, kunnen we eveneens vanaf die locatie grondstoffen mee terugnemen.

Sluiskippers: handige combinaties
In feite is de sluiskipper een combinatie van walkingfloor, compartimentenoplegger én ook een silo. Ideaal voor het veilige vervoer van enkelvoudige ruwvoeders, grondstoffen en afvoer van veevoer voor de mengvoederindustrie.

Heeft u interesse?
Neemt u dan gerust contact op. Wij nemen graag de verschillende mogelijkheden en overige logistieke diensten van HBT Transport met u door.

Interesse?


Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw transportklus(sen)!

Prijsaanvraag