Veiligheid

Veiligheid voorop: onder álle omstandigheden

Hoe goed en snel onze klantgerichtheid en logistieke dienstverlening aan u ook zijn: veiligheid staat áltijd voorop. In onze visie mag deze nooit wijken, onder geen enkele omstandigheid. Geen loos voornemen, maar concreet verankerd in alle geledingen en processen van onze organisatie.

Onze veiligheid is uw veiligheid

Onze gestructureerde veiligheid vormt een cruciaal onderdeel van de veiligheid van de klanten van onze opdrachtgevers. Namelijk op het erf van de agrariër waar wij voor onze opdrachtgevers hun producten brengen en overhevelen. Dit betekent dat onze veiligheid uw veiligheid is en uiteraard andersom.

Continu analyseren en coachen rijstijl chauffeurs

Een speciaal hiervoor aangestelde specialist binnen HBT Transport is actief met het analyseren van de rijstijl van ons team chauffeurs. Aan de hand van vastgelegde rittendata zoekt deze logistieke coach voortdurend naar verbeterpunten bij onze chauffeurs. Niet dwingend opgelegd, maar in een onderling sparrend en wederzijds respecterend verband.

Aantoonbare verbeteringen in rijstijl

Deze aanspraak op hun vakmatige bewustwording leidt tot aantoonbare verbeteringen in rijstijl die door het coachende karakter ook daadwerkelijk beklijven. Zoals een rustiger en veiliger rijgedrag, een lager brandstofverbruik en lagere onderhoudskosten door minder slijtage op banden, remmen en meer. Voordelen die we zo maximaal mogelijk doorsluizen richting onze opdrachtgevers. Eveneens investeren wij in de veiligste transportmiddelen met de laatste technische snufjes van deze tijd. Van camera- en radarsystemen en adaptive cruise control tot en met rijbaanassistentie.

Vrijblijvende prijsaanvraag


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij wel!

Prijsaanvraag